Tuesday, May 31, 2005

My dad wants to say hi.

Pa in de bocht... Een ingezonden brief.



Beste lezers,

Was er in Nederland maar een man die alles op een vertaalbare manier oploste. Zo'n man die iedereen vertrouwt, intelligent is en zorgzaam. Iemand die er niet op uit is na zijn politieke carriere in commissariaten te grossieren of een topbaantje waar dan ook ambieert. Geen Jorritsma, May-Weggen, Wiegel of de salonsocialist-berentemmer van der Louw. Hij mag zelfs kaal zijn of nog beter hij MOET kaal zijn, want kale ezels heb je niet. De gezochte man moet er absoluut op tegen zijn een deel van zijn salaris af te staan aan de partijkas, want dan gaat hij er mee vandoor. Hij moet ook niets tegen Nederlanders, homo's, Surinamers kortom wie dan ook hebben want dan weet hij waar hij eindigt. Kortom de gezochte man moet met iedereen goede vrienden zijn. Als het kan moet hij een zoon en een dochter hebben met een goede baan, b.v. in de computerwerkzaamheden. Dan scoor je goed! Hij moet als dat kan goed bevriend zijn met de Amerikaanse president, kijk maar in het verleden naar Luns, en nu naar De Hoop-Scheffer, die is alleen op zijn eerste naam gekozen. Natuurlijk moet hij zijn vrouw trouw zijn en niet als zovelen tegenwoordig enige buitenechtelijke kinderen hebben, i.v.m. de kinderbijslag is dat ook nog oplichten van de staat.

Beste lezers, u zult zeggen ,,zo'n man bestaat niet'' en dan zeg ik ,,jawel''. Als u het met de vorige punten eens bent kunt maar EEN man kiezen en dat is mijn vader, die al deze problemen voor u oplost.

U hoeft slechts 100 Euro te storten op zijn Giro t.n.v. A. J. Baartwijk. Als u hier in groten getale gehoor aan geeft, krijgt na 3 maanden een kaartje uit Torremolinos met de beste groeten.

Dat is pas service vindt u niet?

Rob Baartwijk



Zo, en nu weet u meteen waar die afwijking van mij vandaan komt...

No comments: